Botanic Gardens

Så har min svigerinde, tekstildesigner Helene Blanche, igen skabt en smuk kollektion af tapeter til Fiona. Inspiration til kollektionen fik Helene i Botanisk Have i København og hun har fokuseret på et håndtegnet look ved brug af vandfarver og kulblyant.

”Jeg eksperimenterer konstant med håndtegning. Jeg arbejder med kul, blæk og akvarel, når jeg tegner de første skitser til et mønster. Jeg tror, det er vigtigt med en åben og legende arbejdsproces, så det færdige design bliver dynamisk og uspoleret. Det drejer sig ikke kun om pænhed og perfektion, men også om at lege og eksperimentere” fortæller Helene.

Nedenfor kan du se et par billeder fra kollektionen. Personligt er jeg mest begejstret for Willow-designet, som ses på de første to billeder. Hos Tapet-Cafe kan du i øvrigt finde matchende tekstil til gardiner og polstring af netop dette design.

bg_willow_blue_510663_02willow_green (1) parsley_aqua purple pansy flower with bouqetVedhæfter også et par billeder jeg selv tog da Helene og Lone Kisbye fra Flügger præsenterede kollektionen på Glyptoteket i sidste uge:

IMAG5272IMAG5274IMAG5275IMAG5276IMAG5278IMAG5283IMAG5285IMAG5286IMAG5287IMAG5289IMAG5290IMAG5292IMAG5293IMAG5295Tapeterne koster 649 kr. pr. rulle og fås i Flüggerbutikker over hele landet samt hos Tapet-Cafe i Gentofte. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s